luni, 13 iulie 2009

Am scăpat de taxa de parcare Dalli!

Aflăm că Primaria Generală a anunţat că începând de astăzi contractul cu parcările Dalli nu mai este în vigoare şi că locurile de parcare sunt preluate de primărie. În sfârşit!
Sigur că nu este aşa de simplu, şi că cei de la Dalli continuă să încaseze.
Propun un demers civic: NU MAI PLĂTIŢI VREO TAXĂ DE PARCARE ÎN PARCĂRI DALLI! Oricum nu vor mai avea ce să facă.... să nu zică primarul că nu dăm şi noi cetăţenii o mână de ajutor.

2 comentarii:

Simina Creta spunea...

BRAVO primariei care a reusit sa "incheie" colaborarea cu Dalli..Practicau oricum niste tarife cu mult prea mari pentru serviciile de parcare oferite si de multe ori nu dadeau nici un bon de plata..Insa solidaritatea trebuie sustinuta, asa ca nu o sa mai platim nimic, pentru ca nu au cum sa imobilizeze masinile in parcari, din punct de vedere legal.

Liviu Jicman spunea...

Am vazut ca si tarifele parcarilor primariei capitalei sunt identice. Sper doar ca macar banii sa nu mai intra exclusiv doar in buzunarul patronilor privati, poate mai facem si ceva parcari de banii astia, nu doar var pe ciment.
Din pacate, avem si alte exemple similare, unul chiar in sectorul 6, unde primaria ia yero lei si yero bani de la firma privata care ridica masini parcate gresit si le restituie contra 7 milioane bucata, super+afacere.