vineri, 12 iunie 2009

Mondenităţi din Colegiul 28 Bucureşti

Ca fost candidat în colegiul 28 din Bucureşti şi om care a locuit de cînd s-a născut în acest cartier, pot spune că acest colegiu nu curpinde prea multe locuri care să se atragă vedete locale, cum s-ar întâmpla în Dorobanţi sau alte zone centrale din Bucureşti, iar apariţiile mondene sunt rare. Aşa că e păcat ca ele să treacă neobservate!
Astăzi o să aflaţi o astfel de vizită mondenă ăn colegiu 28, despre care am aflat şi eu de la un prieten ce a fost martor direct. Astăzi ne-a vizitat însuşi premierul Emil Boc. Ei bine, chiar aşa, dacă aş fi vrut să-i mulţumesc pentru faptul că finalmente după prelungitele insistenţe ale liberalilor acordul cu FMI a fost făcut public sau dacă vroiam să-l întreb despre sumele alocate pentru cartierele Crângaşi sau Giuleşti pentru mult lăudata izolare termică a blocurilor, sau în fine, dacă eram curios să aflu care este beneficiarul primei case din sectorul 6, ar fi fost suficient să vizitez în cursul după-amiezei sala de forţă a complexului IDM de la Semănătoarea. Da, dacă nu ştiaţi, alături de clubul de fitze din complex este şi o astfel de sală de forţă.
Vestea bună este că premierul are o formă fizică de invidiat şi nu pare deloc obosit de efortul guvernamental, astfel că a rezistat pe banda de alerga 45 de minute. Probabil că înainte să ajungă la sală făcuse oarece încălzire sau joc de glezne, altfel risca vreo întindere. Vestea şi mai bună este că, la nevoie, dacă se înteţeşte criza, domnul prim-ministru va avea de unde să aşpce mai mult timp ca să se dedice trebilor ţări, pentru că deocamdată lucrurile sunt sub control. Nu de alta, dar a stat pe la sală mai bine de două ore...

Un comentariu:

adrian spunea...

sal.probabil trage de fiare ca sa creasca mai mare si el si economia ! :)