vineri, 29 mai 2009

Ziua blogerilor bucureşteni

Am aflat despre un eveniment dedicat bloggerilor, eveniment care va avea loc maine la Bucuresti, Ziua Bloggerilor Bucureşteni.

Iată anunţul şi invitaţia la eveniment:

Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, în parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, Directia Generala de Programe pentru Studenti, Asociatia Consumatorior de Media si Asociatia Culturala ADSUM, organizează prima ediţie a „Zilei Bloggerilor Bucureşteni”. Evenimentul va avea loc sâmbătă 30 mai, între orele 11.00 – 19.00 şi va fi urmat de un after party.
Locul acestui maraton de blogging va fi celebra locaţie „Preoteasa” (pentru neiniţiaţi,
Casa de Cultură a Studenţilor din Calea Plevnei). Proiectul ZBB are (şi) o explicaţie. Anul acesta se împlinesc 550 de ani de la prima atestare documentară a oraşului Bucureşti. Comunitatea bloggerilor bucureşteni (mare cât Casa Poporului) are acum ocazia să-şi arate forta. Aşa că ne-am gândit la un festival de blogging.

Asociaţia Studenţilor în Ştiinţe Politice din Universitatea Bucureşti, în calitate de partener organizator, lansează spre dezbatere tema „Blogurile si Cultura Politică”.

La dezbaterea care va avea loc de la ora 16.00 în sala 5, organizatorii ne propun să aflăm, printre altele, unde citim despre politică în blogosfera românească.

Îmi doresc să ajung la eveniment, pentru că tema mă interesează. La întrebările iniţiatorilor, eu aş mai adăuga una la care caut răspuns:
Ce vrem să aflăm după ce vizităm un blog politic?

Niciun comentariu: