joi, 7 mai 2009

Faţă în faţă cu gripa porcină

Realitatea faţă în faţă cu gripa porcină in seara asta la oră de maximă audienţă....

La oră de maximă audienţă, aflăm o ştire de ultimă oră, precum că fostul ambasador al SUA, în combinaţie cu Traian Băsescu şi Seculici au infestat Mexicul cu gripă porcină, sau că aşa ar anunţa New Zork Times. Cam după o oră aflăm că de fapt e o traducere aproximativă a agenţiei news-inn, ca e vorba de o companie care funcţionează şi în România, atâta tot, iar în articol defapt era vorba despre Asia, America şi Europa...de unde agenţia de presă a dedus că izvorul nu poate fi decât la noi.

Părerea mea despre Traian Băsescu nu este atât de bună încât să cred că s-au epuizat defectele şi culpele sale reale ca să trecem la elucubraţii. Dimpotrivă, un exemplu îl avem chiar în intervenţia penibilă de la TVR de seara trecută...

Între timp, gripa porcină a ajuns rapid până la Ministerul Sănătăţii, unde ministrul s-a văzut dator să dezmintă în miez de noapte implicarea românilor în viaţa porcilor mexicani. Desigur că domnia sa monitorizează în mod constant ce fac ai noştrii pe-acolo. Dacă tot ne afectează febra porcină raţiunea şi ne sporeşte aplecarea spre scenarită, lansez şi eu un scenariu. Dacă vom avea carantină în România declarată de ministrul PSD al sănătăţii chiar de euroalegeri şi o prezenţă minusculă la urne doar cu masca pe faţă, oare ce partid va avea cele mai multe voturi la europarlamentare?

Niciun comentariu: