vineri, 10 aprilie 2009

protest împotriva impozitării aberante

Am aflat că mâine va avea loc un protest pe deplin justificat împotriva aberaţiei privind impozitul forfetar. Eu voi fi cu siguranţă acolo, dacă şi dumneavoastră credeţi că este o prevedere dăunătoare, poate ne vedem în Piaţa Victoriei.

Iată mai multe detalii:

Haideţi sâmbătă, 11 aprilie, orele 11.00, în Piaţa Victoriei pentru a ne alătura celor nemulţumiţi de introducerea de către Guvernul Boc a impozitului forfetar, în plină criză economică. Nu suntem infractori, firmele noastre sunt curate, cerem să nu fim trataţi ca nişte infractori de statul nostru. Atunci când statul vine şi spune “sigur ai un profit minim şi mă minţi” ceva nu e în regulă. Statul ăla nu ne mai reprezintă, motivează iniţiatorii care continuă apoi: Luaţi-vă hainele albe şi haideţi cu noi la Flashmobul nostru alb care luptă împotriva impozitului forfetar. Luaţi bani la voi şi la prima trecere prin faţa guvernului lăsăm banii pe jos. Înainte de plecare vă rog frumos să luaţi banii cu voi pentru a nu face mizerie inutil. Mai mult pe http://antiimpozit. blogspot. com

2 comentarii:

Cristi (de la rating-politic) spunea...

Cum a iesit flashmobul?

Liviu Jicman spunea...

@ cristi
Bine din punct de vedere vizual, slabu' din punct de vedere al numarului de participanti.
Oricum, felicitari initiatorilor care au avut o idee buna si chiar daca nu au logistica sau structuri organizate in spate, pare-se ca-s mai activi ca partidele.