miercuri, 18 martie 2009

recomandare din blogosfera

Astăzi fac o adăugire de valoare la blogroll-ul meu.
Este un vorba de un blog ale carui articole le citesc frecvent, pentru că le găsesc interesante, însă până acum nu-l adăugasem în listă, deşi existau multe motive în acest sens.
Este vorba de blogul unui profesionist adevărat, liberal în primul rând prin ceea ce a construit în viaţă şi în activitatea profesională.
Este vorba de blogul lui Mihai Mălaimare.

Cum spuneam, aveam multe motive să vă recomand mai demult acest blog, însă în cel mai recent comentariu al său am găsit o analiză atât de corectă şi sinceră a realităţilor din PNL, încât nu aş vrea să rataţi acest articol.

Chiar dacă nu împărtăşesc percepţia negativă despre dezbaterea televizată dintre pretendenţii la şefia PNL, cred că toate concluziile rămân valabile, ca şi premisele foarte corect prezentate.

Deci, nu rataţi! Citiţi aici!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Off the record, va invit sa cititi scrisoarea deschisa adresata de Relu Fenechiu liberalilor.

http://relufenechiu.wordpress.com/2009/03/18/scrisoare-adresata-tuturor-liberalilor/

Liviu Jicman spunea...

cred ca ai vrut sa spui off-topic mai degraba.
Nu am aflat din postarea reespectiva ce instrumente interne concrete ne va propune domnul Fenechiu pentru obiectivele propuse, democratizarea partidului etc.
Am avut la congresul trecut alegerea unor lideri pe euro-regiuni, si a tuturora uninominal, acum s-a renuntat. In schimb apare inovatia cu candidati din acceasi filiala care concureaza pe un loc rezervat. Va fi mai bine, va fi mai rau?