joi, 19 martie 2009

doua concursuri interesante

Postarea de astăzi e una informativă, promovez două iniţiative interesante de care am aflat şi care ar putea fi interesante pentru dumneavoastră.

Iat-o pe prima, ca pentru timpuri de criză:
Cu ocazia summit-ului G20, Ambasada Marii Britanii si HotNews.ro lanseaza o provocare pentru cititori: propune solutii pentru criza economica. Liderii celor mai industrializate 20 de state se intilnesc in aprilie la Londra pentru a gasi solutii la criza, iar cele mai bune contributii din partea cititorilor HotNews.ro vor ajunge pe masa summit-ului.Cea mai pertinenta propunere va fi premiata de Ambasada Marii Britanii si HotNews.ro cu un Netbook Acer Aspire One A 150-Ab 2*512MB, 160GB, Win XP Home. Castigatorul va avea ocazia sa petreaca o zi impreuna cu echipa Ambasadei.
Pentru a participa intrati pe
http://www.hotnews.ro/stiri-international-5499648-concurs-g20-propune-solutii-pentru-criza-economica.htm. Cistigatorul va fi anuntat in saptamina 6-10 aprilie.

Şi iat-o şi pe a doua, promovată de europarlamentarul liberal Adina Vălean:

"A început Youth Press Project, program prin care intenţionăm să aducem la Bruxelles 20 de tinere doritoare de a-şi face o carieră în comunicare. Trebuie să scrieţi două articole pe EuroSpeak.ro şi să trimiteţi o scrisoare de intenţie cu două propuneri de subiecte UE pe concurs@eurospeak.ro."

Mai multe detalii despre asta, găsiţi pe blogul Adinei Vălean.

Succese!

Niciun comentariu: