miercuri, 18 februarie 2009

Pasajul Basarab... suspendat

Nu avem autostradă suspendată, însă avem pasaj suspendat. Lucrările la pasajul Basarab, deja suspendate de facto, au fost blocate şi prin decizia justiţiei, în urma deciziei Curţii de Apel Bucureşti prin care stabileşte că nu este vorba despre o lucrare de utilitate publică, deci că nu se pot face expropieri, iar cele deja făcute, pe bani publici mulţi, sunt ilegale.

Deci toate drumurile blocate, toţi nervii şoderilor nevoiţi să o ia pe rute ocolitoare din cauza lucrărilor la pasajul Basarab se pare că vor fi fost sacrificii inutile, iar speranţa locuitorilor din zonă, printre care mă număr şi eu, dar şi a celor care traversează Bucureştiul, că vor beneficia după ani de aşteptare de o decongestionare a traficului este spulberată.

Înainte de a găsi o soluţie la această situaţie, cred că ar trebui să ne întrebăm cine se face vinovat că s-a ajuns aici, de ce hotărărea Consiliului General al Municipiului Bucureşti a fost anulată în justiţie şi mai ales cine va răspunde pentru asta şi pentru toţi banii pierduţi cu această ocazie.
Au fost interese imobiliare, au fost interese ale firmelor de construcţii? Sunt consilierii generali vinovaţi pentru vicii de procedură? Este decizia din justiţie una pusă sub semnul întrebării din categoria mai recentă a miraculoaselor eliberări condiţionate?

Un comentariu:

Narcis Afrasinei spunea...

INFORMATIE NOUA SI COMPLETA:
ROMANIA ESTE SUSPENDATA!!!