marți, 9 decembrie 2008

secvente si inconsecvente

Campania electorala si mai ales programul sustinut de intalniri directe cu cetateni din colegiul 28 Bucuresti, unde am candidat pentru Camera Deputatilor mi-au lasat mai putin timp sa scriu pe blog, dar totodata voi avea multe experiente de impartasit din perioada campaniei.

Multumesc tuturor care m-au sustinut sau mi-au acordat increderea in ciuda presupozitiei de lipsa de experienta din cauza tineretii. Mai mult decat atat, multumesc chiar tuturor celor cu care am avut ocazia sa stau de vorba in aceasta campanie, pentru ca am cunoscut mult mai bine si direct atat adevaratele probleme, cat si perceptiile reale ale oamenilor fata de politica, iar acestea sunt elementele principale care ma vor ajuta si inspira in continuare in activitatea mea, chiar daca nu am obtinut de aceasta data un mandat in Parlament.

Mai putine insa astazi despre campanie sau despre experientele mele directe, pentru ca in aceste zile cu totii, politicieni sau nu, oameni care au mers la vot sau care nu au fost interesati sa faca o optiune politica, urmarim cu sufletul la gura sau cu amuzament negocierile, socotelile si impartelile care se fac in aceste zile.

Iar astazi am avut si punctul culminat, suspans urmat de decizia PSD, intr-o majoritate covarsitoare: "Vrem la Guvernare alaturi de PDL"

Dl. Geoana a uitat despre decizia PSD de a "fi in opozitie la Presedintele Basescu si PD care se afla la putere la parghiile statului si la nivelul administratiei locale". La vremea declaratiei respective, decizie luata in unanimitate cica, de Comitetul Executiv National al PSD. Pentru exemplificare:Noroc ca Titus Corlatean ne anunta ca "incepand cu ziua de ieri" am devenit o republica prezidentiala:Nu ramane decat sa aflam impreuna daca pana joi Presedintele Basescu isi va aminti macar el ceea ce spunea cu putina vreme in urma:Voi ce credeti?

Niciun comentariu: