luni, 13 octombrie 2008

Fuga lui Nastase

Am privit intotdeauna cu optimism perspectiva alegerilor in sistem uninominal. Cu toate imperfectiunile noului sistem, sunt semne ca se va produce mult dorita de cetateni, si mult trambitata de politicieni, curatire a clasei politice.

Chiar daca in doi timpi si nu dintr-o data...

In 2004, Adrian Nastase era cap de lista, numarul 1 pe lista PSD la Bucuresti. La momentul evaluarii, Adrian Nastase, "victima", nu doreste sa primeasca nota celor pe care i-a reprezentat, sau ar fi trebuit sa o faca, timp de 4 ani de zile, nota bucurestenilor, si se refugiaza intr-un colegiu ... necunoscut dar devenit celebru.Cum spuneam la inceput, sunt optimist. Peste 4 ani, nu va mai avea unde se adaposti (poate doar undeva la racoare) de votul cetatenilor, se vor fi saturat cu totii, chiar si cei din Mizil.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Penibil pentru un fost prim ministru ... dar pana la urma la asta duce lipsa de curaj politic! Oricum foarte tare postul, bv!
:))

Calbajos spunea...

salut.oricum, acest sistem mi-se pare praf in ochii electoratului...si-au impartit baietii colegile...asa ca nu vad sa-se schimbe prea multe...

Liviu Jicman spunea...

anonim: multumesc. stiam ca mai exista pe lume oameni care imi impartasesc opiniile. :))