marți, 12 august 2008

meciurile de fotbal interzise in Giulesti

Au inceput de doua saptamani meciurile din "liga lui mitica" si au inceput si necazurile spectatorilor de fotbal. Negocierile gastilor de interese din fotbal si contractele incheiate de dom' mitica nu tin cont, ba chiar desconsidera interesele publicului. Pe scurt, drepturile de difuzare au fost vandute pe bani foarte multi (prea multi pentru calitatea competitiei dupa parerea mea) trustului media detinut de Voiculescu, care vrea firesc sa-si recupereze banii. Asa ca difuzeaza doar un meci pe etapa pe Antena 1, iar restul sunt difuzate pe postul GSP TV, post cu care UPC nu a ajuns la un acord. Astfel ca la acest sfarsit de saptamana eu si ceilalti locuitorii din cartierul meu, abonati de voie de nevoie toti la firma de cablu UPC, singura care acopera zona, n-am putut vedea la televizor meciul Rapid-CFR. Desi un derby de clasament dar si de traditie, meciul Rapidului a fost interzis pe televizor chiar in cartierul rapidistilor, Giulesti.
Asta a fost doar inceputul, vor urma alte si alte derby-uri interzise telespectatorilor de comerciantii din fotbal, asta desi contractul si legea ii obliga sa aiba o acoperire nationala.... Sau ar trebui sa-i oblige.

Am aflat ca deja exista o initiativa pentru remedierea accesului public la meciurile din campionatul national, initiativa pe care o sustin. Daca credeti ca trebuie schimbata aceasta situatie, semnati petitia on-line cu un click
aici.

Daca ne cerem drepturile, vom indrepta aceasta anomalie rezultata din contractul dintre Mitica, proaspatul suporter PDL interzis pe terenul echipei favorite, si "noul" aliat al PSD, Dan Voiculescu. Altfel, ii lasam sa faca ce vor doar pentru ei cu banii pe care ii iau de la noi.

Niciun comentariu: