duminică, 8 iunie 2008

metroul... speram nu din Bucuresti

A mai ramas o saptamana pana cand vom cunoaste formula completa a celor responsabili de administratia din Bucuresti. Formula politica de reprezentare din consiliul general si consiliile de sector se cunoaste deja, ba chiar si doi dintre primarii de sector - reconfirmati. Votul a reprezentat mai degraba o confirmare a celor care au administrat capitala in ultimii ani decat un vot pentu schimbare. Paradoxal, pentru un Bucuresti din ce in ce mai sufocat de un trafic infernal, tratat o data la patru ani cu solutii de suprafata pentru curatenie, spatii verzi, ordine publica s.a.m.d.
Am gasit acest clip care m-a amuzat, dar m-a si ingrijorat fata de perspectivele de "decongestionare" a traficului propuse si de competitorii din Bucuresti.
Pentru ca e week-end, vreau sa vi-l impartasesc, cu speranta ca noi nu vom fi implicati direct intr-o astfel de experienta pe viitor.


P.S. Stiati ca proiectul de dezvoltare pentru Bucuresti aflat in prezent in vigoare a fost proiectat de experti din zona asiatica?

Niciun comentariu: